O kompaniji

Takeuchi RS d.o.o.

 

Dobro došli u Takeuchi Srbija

 

Takeuchi RS doo je preduzeće koje se uspešno bavi prodajom i rentiranjem građevisnke oreme i mehanizacije. Trenutno smo jedan od vodećih dobavljača mini i kompaktne mehanizacije u Srbiji. Ovaj uspeh je ostvaren i zahvaljujući izuzetnom kvalitetu našeg osnovnog prodajnog brenda, japanskog TAKEUCHI-ja, koji je osnivač i lider u podkategoriji građevisnke mini mehanizacije.

 

Pored mini bager i mini mehanizacije TAKEUCHI - SRBIJA nudu i druge proizvode iz oblasti građevinske mehanizacije kao što su vertikalni i horizontalni podbušivači, betonske baze, samoutovarni mikseri, damperi, pumpa za vodu kao i širok spektar priključaka za građevinske mašine.

 

Jedna smo od prvih kompanija u Srbiji koje su počele da se bave rentiranjem građevinskih mašina, prvo kroz matičnu firmu Tehnolink doo iz Novog Sada, iz koje je restruktuiranjem I proistekla naša kompanija, a posle kroz našu kompaniju koja se specijalizovala za ovu namenu I proširila ponudu u ovoj oblasti.

 

Naš rental park čine poznati brendovi iz oblasti građevinske mehanizacije I cilj nam je konstantno proširenje ponude mašina za rentiranje kao I poboljšanje kvaliteta usluga tokom rentiranja.

 

Ono što ćete iskusiti sa nama je visok stepen fleksibilnosti, profesionalizam , visoko motivisani I kvalifikovani kadrovi I natprosečna spremnost da se zadovolje potrebe naših klijenata.